”Ajattelin, että toi vois olla jees!”

Buusti ry_Buustia_elämään

Palvelussa nuori pääsee eteenpäin – kohti työtä!

Moi, Moon Mari. Toimin Buusti ry:llä toiminnanjohtajana. Aluksi kerron yleistä Buustista ja Nuoret kohti työtä palvelusta meidän näkövinkkelistä – muiden palveluntuottajien blogit olet jo toivottavasti lukenut –   ja sitten tässä blogissa ansaitun estradin saavat palvelussa mukana olevat nuoret ja heidän mielipiteensä miksi he lähtivät Buustille Nuoret kohti työtä! -palveluun – hehän tästä osaavat parhaiten kertoa 😊

”Tykkäsin Buustin youtube-pätkästä, se oli paras”

Buusti ry on paikallinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka valtteja ovat matalan kynnyksen toiminta sekä yhteisöllisyys – asiakkaat ja työntekijät ovat osa suurta perhettä, joka pyrkii kohti yhteisiä tavoitteita. Erotumme toimialalla tekijänä, jonka toiminnalla on kasvot ja johto lähellä. Olemme työllistämisen ja kuntoutumisen asiantuntijoita alueella, ja saimme myös kunnian päästä mukaan toteuttamaan Nuoret kohti työtä! -palvelua.  Palvelussamme meillä on tiivis yhteistyö alueen muiden toimijoiden kanssa – niistä valitaan juuri jokaiselle nuorelle sopiva kumppani – oli se sitten yrityksestä, oppilaitoksesta tai sitten ihan muita nuoren tavoitteita tukevia tahoja.

Buusti ry:n toiminnasta huokuu lämpö ja läheisyys. Me tuotamme mitatusti hyviä tuloksia ja palvelujemme vaikuttavuutta mitataan ja seurataan jatkuvasti. Toimintaamme myös kehitetään ottamalla asiakkaat mukaan vaikuttamaan: Asiakkaiden muuttuvat tarpeet muovaavat myös palveluita. Toivomme, että nuoret antavat itse tässä pilotissa hyviä kehitysideoita, joita me voimme buustilaisina viedä päivänvaloon, että palvelut kokonaisuudessaan vastaisivat nuorten tämänhetkisiä tarpeita ja toiveita.

”Ajattelin, että toi vois olla jees…”

Kaikki meidän palvelumme, myös Nuoret kohti työtä! -palvelu räätälöidään asiakkaalle aina yksilöllisesti. Oikeastaan jo koko palvelun nimestä voi päätellä, että me koetetaan auttaa nuorta pääsemään eteenpäin elämässä – kohti sitä työtä. Nuoria meillä on mukavasti mukana, lähes 80 nuorta – tämä on ollut meille ihanan ja hirmuisen positiivinen asia. Paras asia tietenkin kuitenkin on, että nuori tulee meille, tai muille hyville palveluntuottajille – palveluna tämä on tosi hyvä juttu!

Nuoret kohti työtä! -palvelussa meillä on ajatuksena, että nuorella itsellään on kaikki ne asiat jo olemassa itsellään ”repussa”, joita hän tarvitsee matkallaan kohti työtä. Me buustilaisina tietenkin halutaan auttaa nuorta aukaisemaan se reppu, ja katsotaan mitä sinne on pakattu – otetaan tarvittavat asiat repusta esiin – ja matka voi alkaa – sopivalla tavalla jokaiselle nuorelle.

”Luin tekstejä ja niiden sisältöjä, myös valokuvat jäi mieleen”

Tutustu Buustilla työskentelevän Niinan haastatteluun, jossa hän kertoo, miksi nuoren kannattaisi lähteä palveluun mukaan.

Mennään yhdessä kohti työelämää!

Mari_Heroja-Anttila

Mari Heroja-Anttila

toiminnanjohtaja

Buusti ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s